torstai 11. marraskuuta 2010

Pupuppidu!

Viime kirjotuksesta onki jo yli kuukaus aikaa, mut se johtuu täysin siitä, et oon työstäny tuota opparia. Vihdoin ja viimein se alkaa olla loppusuoralla ja 22.11 ois virallinen palautus sille. Pientä hiomista on jälellä, mut kyllä se siitä :)

Blogin osalta tein pienen muutoksen vaihtamlla taustan enemmän meijän näköseks ;D Ja kyllä, into on vieläkin olemassa \o/ Jee. Oon nyt harkinnu, et pitäiskö hakea verhoilijaks keväällä.. Keskittyis autoverhoiluun, ni vois olla hommiaki? Oisko hyvä idea? Himottais nimittäis aika kovin semmonen.. 

Mut jos takas toho oppariin hetkeks, ni voisin laittaa vähän maistiaisia, et mitä sitä onkaan tullu tehtyä sitä varten.. Elikkäs nahkainen Ramona-cocktailmekko silkkisin höystein näyttää seuraavalta.. Kuva on kylläkin otettu tekovaiheessa, ku vuorin helmaa kävin lyhentämään sopivaks :) Vuori on tässä mekossa kokonaan kuproa ja valitsin sen ihan vaan sen takia tähä, ku se kestää paremmin ku asetaatti ja on miellyttävän tuntunen ihoa vasten.

Jotta mekkon yläosa pysyy kasassa suorassa, ni sinne on puuvillaseen välivuoriin laitettu kaheksan metallista spiraaliluuta.

Miust näissä toimii loistavasti tuo kankaitten ja nahan välinen kontrasti, vaikkakin nahka on ostettu kirppikseltä ja yhistetty kaikki sitte yhteen. Nahan väriki natsas tossa yläosan ja alaosan välillä melkeinpä uskomattoman hyvi! 


(Kuvat nyt on vähä mitä on, ku hätäpäissään piti niitä koulussa näpsiä. Otan parempia ku kerkiin.)
Lizzie-cocktailmekko on vähä erilainen helman ja materiaalin suhteen. Mut en näköjään nyt löytäny kokonaiskuvaa.. No joka tapauksessa materiaaleina tässä on tuo ihanan keltanen puuvillasametti, polyester-sekote juhlapukukangas ja sitte ihan tollasta pitsinauhaa. Yläosa näissä kahessa on saman mallinen, mut alaosa on tässä tulppaani ja siinä on vedokset niin eessä kuin takaakin. Lisäks helmaan oon tehny tollasen laskostetun yksityiskohan, niinku alla olevasta kuvasta näkyy.


Vuorimateriaalina tässä on kupro ja asetaatti.

Lisäilen sen kokonaiskuvan, kunha saa semmosen napattua jonku eli varmaan itteni päällä!

Elikkäs tässä nyt on MissTake Designin ekasta mallistosta nuo kaks asua ja niitten lisäks valmistin tyllihameen tonnne Ramone-mekon helman alla, ku tuo nahka itekseen on nii raskas. Katotaan josko jossain vaiheessa koko mallisto on esillä :)

Kommentointi on sallittua heikkojenkin kuvien pohjalta!


Kaikki kuvat on sitte miun omia, että ethän kopio/käytä niitä ilman lupaa!

1 kommentti:

  1. Toi nahkamekko näyttää tosi ihanalta. Kansa vaatii lisää kuvia! :)

    VastaaPoista