perjantai 1. lokakuuta 2010

I'm going Psycho!

Joo, niin se vaan into ja fiilis on pysynyt samana, eli korkeella mennää ja kovaa! Oon fiilistelly jo omissa kuvitelmissani ihan kivijalkamyymälästäki, mut se on ehkä pikkasen liian ennen aikasta.. :D Mut voin kuitenkin antaa teilleki maistiaisia siitä, mitä ite oon kuvitellu... Tosin tässä on ehkä sekostus monista eri kuvitelmista yhessä.

.. Kävelet jossain vähän syrjäsemmällä keskustan kadulla. Kaikki on harmaata ja sitä samaa mitä aina. Kävelet viel pikkasen eteen päin ja näät edessäs liikkeen ikkunan, jota tekee mieli vaan tuijottaa, se suorastaan huutaa sinua lähemmäs. Ikkunassa on esillä pieniä esineitä, joita jokainen rokutar/rockabella tarttee; seepraraitaisia taskupeilejä, cupcakesin muotosia huulirasvoja, pieniä söpöjä käsilaukkuja tietenkin eläin- ja pallokuoseissa ja pienillä somisteilla, rokki-essuja, kellohameita, cocktail-mekkoja, rokkimekkoja, hansikkaita.. Mitä ikinä nyt voisit kuvitella herkullisimpaan näyteikkunaan. No huomaat, että on pakko mennä sisälle katsomaan tuotteita lähemmin. Open-kyltin palaessa pinkkinä aukaiset oven ja heti ensimmäiseksi kuulet Imelda Mayn herkullisen äänen; I'm Going Psychooo...! Huomaat astuneesi paratiisiin ja kuin täysin eri vuosikymmenelle. Jopa myyjä on kuin suoraan 50-luvun pin-up-kalenterista, tukka kiekuroilla ja huulet punaiset kuin omena. Asusta puhumattakaan!

Huone on täynnä kaikkea, jota olet ikinä halunnut, mutta et ole uskaltanut unelmoida. Kellohameet ja essut ovat niukkien cocktail- ja runsaiden rokkimekkojen kanssa yhdellä seinällä, kun taas toisella puolella on kenkiä, laukkuja ja hattuja kattoon asti! Et tiedä mitä ensimmäiseksi sovittaisit, koska haluaisit sovittaa niitä kaikkia houkuttelevan näköisiä asusteita ja vaatteita yhtäaikaa. 


Kassalla maksaessasi, huomaat vielä syötävän näköisiä cupcake-mallisia huulikiiltoja, joista valitset itsellesi yhden, aivan kuin palkitaksesi ostosreissusi. Kun olet saanut silkkipaperiin ja kauniiseen pahvikassiin pakatut ostoksesi, astut takaisin harmaalle kadulle. Toivot musiikin vielä jatkuvan ja tiedät samalla tulevasi vielä takaisin..


.. No  tuohon on nyt ehkä tosiaan on vielä aikaa. Mut haluisin semmosen kunnon räikeen liikkeen, jossa jokainen asiakas vois olla kuin Liisa 50-luvun Ihmemaasssa. Ja että siel olis semmonen fiilis, ettei tietäs mihin kattois ku tahtois kattoo joka paikkaan yhtäaikaa :D Get the point? No jotaki ehkä vähä hillitympää oikeesti.. Tai sitte se on se Liisa Ihmemaassa viellä joku päivä :> Semmosta.

2 kommenttia:

  1. kuulostaa maukkaalta! ainahan sanotaan et usko unelmiisi, niin et ihmemaata kohti vain!! :)

    VastaaPoista
  2. En ehkä ihan saanu ihan sitä kuvaa välitettyä, mikä päässä on, mut suunta on ainaki oikee :D Pitäis havainnollistaa kuvilla. Muuuuutta, ehkä sitä vielä joskus on Paskamäen kyljyksillä Boutique MissTake ;DD

    VastaaPoista